Nå trenger vi deg med på laget. Transport & Logistikkforbundet (TLF) er sjåførorganisasjonen transport-Norge har ventet på. En politisk uavhengig organisasjon av og for godssjåfører og lager/logistikk.

bli medlemTLF jobber kontinuerlig ute i bransjen og du treffer oss etter veien. Bussen vår er vårt viktigste verktøy. Den fungerer som både kontor og hotell, og den befinner seg der du er. Ute på veien.

TLF har en spennende transportpolitikk og vi sitter på gode løsninger for bransjen. Vi er utålmodig, frittalende og vi tør stille de kritiske spørsmålene.
10 år med politisk korrekthet har gjort oss til tilskuere når østeuropeiske transportører stadig tar til seg større markedsandeler i det som skulle være vårt levebrød. Nå er det tid for handling.

 

 

 

Som medlem i TLF er du en fagorganisert. Derfor vil våre rådgivere støtte deg i saker som skulle oppstå rundt din arbeidssituasjon eller ditt ansettelsesforhold.  I tillegg kan du dra nytte av rabatterte forsikringer hos Storebrand. Tilbakemeldingene fra medlemmene våre er gode. Mange tjener inn igjen hele kontingenten bare på det de sparer på TLF avtalen i Storebrand.

 

Sjekk avtalen her.

TLF avtalen vi har med advokathuset Norman gir medlemmene den beste advokatdekningen som er å oppdrive i dag. Den gjelder også privatrettslige forhold med bedre dekning enn sammenlignbare ‘Help forsikring’. Advokatbistanden er inkludert i kontingenten som er lavest i bransjen med god margin.

 

 

 

Fra august vil den ligge på 400 kroner pr måned inkludert advokathjelpen som også dekker privatrettslig bistand. Som i andre forbund er 3860 kr av kontingenten fradragsberettiget på skatten.

Les mer om fordeler for tariffbedrifter

 

TLF er den eneste fagforeningen som også gir medlemsfordeler til tariffbedriften. Her finner man gode tilbud hos Storebrand på OTP og de andre forsikringer man måtte ønske.

 

 

Synes du bransjen er helt super slik som den er og du er fornøyd med den resultatene de øvrige forbundene har oppnådd for bransjen vår, er TLF et dårlig valg.

Ønsker du derimot forandring og at snakk blir til handling. Da melder du deg inn i TLF og bidrar til at vi blir sterk nok til å presse sjåførenes stemmer inn i debatten.

 

Vi har den laveste kontingenten, de beste medlemsfordelene og den beste transportpolitikken.

Bli medlem du også

 

Når du melder deg inn i TLF gjør du vår stemme tydeligere for kjøttvekta gjelder. Bli en TLF’er du også.
TLF har de mest fornøyde medlemmene og vi har åpent døgnet rundt hele året.