Når neste episode av podkasten Transportverden slippes samtidig med denne reportasjen, vil lyttertallene så langt passere 20 000 lyttere.

transportverdenPodkasten er en av de mange fine bieffektene av at TLF flyttet hovedkontoret inn i lokalene til Tuft Transportskole, og ble en del av det fine fagmiljøet som finnes i og rundt transportskolen.

Vegard, som er daglig leder i Tuft Transportskole og Trude som er et over snittet engasjert TLF medlem ble kjent under planleggingen og gjennomføringen av transportbransjedagen som vi avholdt i samarbeid i august 2023.

Det hele startet med at vi kom på snakk om podkast, og at vi i TLF hadde gjort et forsøk på dette uten nevneverdig suksess. Utstyret til å lage podkast hadde vi anskaffet oss, men det lå og støvet ned i en av kartongene i kategoriene mislykkede forsøk.

 

transportverdenVegard og Trude hadde lyst til å lage podkast og de børstet støvet av mikrofoner og miksebord og satte i gang. Ingen av de har drevet med podkast før, men de satte i gang med massevis av godt humør.

Etter hvert som tilgangen på spennende gjester i podkasten økte, økte også seer og lyttertallene.

(Alle episodene finner du her)   – eller trykk på bildet.

 

 

I denne nye podkasten har Vegard og Trude hatt besøk av to trafikkdirigenter fra Vest Trafikksikring AS, som nylig fikk på plass tariffavtale med TLF.

I denne episoden lærer man mer om hvordan en trafikkdirigents arbeidsdag ser ut, og ispedd mye godt humør oppdager vi en yrkesgruppe som vi alle må forholde oss til, men som vi kanskje ikke vet så mye om.

Vegard og Trude legger mye tid ned i arbeidet med podkasten og motivasjonen er å vise frem mest mulig av de flotte folkene som har arbeidsplassen sin på veiene våre.

Seere og lyttere oppfordres til å sende inn spørsmål eller aktuelle temaer som podkasten bør ta tak i og forslag til gjester tas imot med takk. Kanskje vil du stikke innom podkasten og fortelle om dine erfaringer fra livet på veien.

Transport & Logistikkforbundet og Tuft Transportskole AS er stolte sponsorer av podkasten og vi ønsker Vegard og Trude lykke til videre og vi er imponert over de gode lyttertallene.

De beste folkene i bransjen er de som hver dag er ute og gjør jobben.

 

Har du vurdert å organisere deg?

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.