Transport & Logistikkforbundet (TLF) flytter hovedkontoret fra Hønefoss til Bergen. Vi flytter inn i lokalene til Tuft Transportskole på Liamyrane 2, i Åsane.

 

Eier av Tuft Transportskole, Dan Egil Tuft forteller at han er glad for å få en fagforening i bygget sitt og at TLF vil passe godt inn i det kompetansesenteret som transportskolen er blitt.
I TLF er vi svært glad for den fine velkomsten vi har fått og vi gleder oss til å komme i gang. TLF flytter inn som leietakere og er selvsagt akkurat like fri og uavhengig som vi alltid har vært.

Likevel er det åpenbart at vi vil dra nytte av hverandres kompetanse og både folkene hos Tuft Transportskole og vi gleder oss til å vanke i det samme fagmiljøet.

 

Vi har helt siden starten vært opptatt av å ha god kontakt med sjåførene. Det var derfor vi skaffet oss bussen som ble et rullende fagforeningskontor. Med nytt kontor på transportskolen vil vi komme i kontakt med mange sjåfører og for medlemmer som kjører forbi, er det mulig å stikke innom, også med tunge kjøretøy.

TLF bussen vil være godt synlig langs veiene, så selv om hovedkontoret er flyttet til Bergen vi vil fortsatt operere over hele landet akkurat som før.

Vi vil Takke Audun Tandberg for leie av kontorer og vinterlagring for bussen i Hønefoss frem til nå.

Vi har hatt et supert samarbeid og vi kommer nok til å savne både Audun og Hønefoss.

 

En stor takk til Rolf, Anders og Marcus for solid flyttehjelp.

 

 

 

 

 

 

 

TLFs nye kontor åpner 09.10 2023 og vil ha faste åpningstider mandager og torsdager fra klokken 10:00 til 14:00. Utenom disse tidene – etter avtale.
På telefon er vi tilgjengelig alle dager fra 0900 – 2100, akkurat som før.

 

Alle som lever av lønnen sin bør være organisert i en arbeidstakerorganisasjon. Enten du er fast ansatt, lærling, midlertidig ansatt, student eller vikar, bør du ta steget inn i det organiserte arbeidslivet.

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.