Få med deg TLF’s første originale påskekrim hvor du også kan vinne 10 Flax-lodd. «Hevneren» er en fortelling i fem episoder og den første kommer i morgen torsdag. God fornøyelse!

 

Påskekrim er et særnorsk fenomen. Vi har påskekrimhørespill på radio, vi har påskekrimserier på tv, vi har påskekrimgåte på melkekartongene. Og vi leser krim i solveggen eller i lysskjæret fra peisen på hytta på påskefjellet.

I Transport og Logistikkforbundet har vi utfordret seniorrådgiver Gunnar Nordvik til å skrive vår første originale påskekrim. Her kommer fortløpende rett og slett alt som hører påsken til. Ha en kriminelt god påske!

Hevneren…

I alt seks lastebilsjåfører var funnet drept i eller ved lastebilen i bergensområdet den siste måneden og politiet stod helt uten spor i saken.

Etterforskeren Ulf Gregersen får i oppdrag å etterforske saken, men får flere ubehagelige overraskelser. Mørke hemmeligheter avdekkes. Ingen ting er som han trodde. Og plutselig står livet hans i fare… 

En av styrkene til «Hevneren» er at den sjelden maler ting i svart og hvitt. I stedet skildres mennesker som har både gode og dårlige sider. Lovbryterne er sjelden udelt onde, og medlemmene av lovens lange arm har ikke alltid plettfri vandel, verken formelt eller moralsk. Noen ganger kan tilfeldigheter, mer enn karakterstyrke, avgjøre hvilken retning livene til de forskjellige tar. Det gjør det lett å leve seg inn i historiene til de ulike rollefigurene, og et godt komponert manus gjør at spenningen holdes oppe helt til slutten.

påskekrimPåskekrimkonkurranse

I forbindelse med årets påskekrim lanserer vi også en konkurranse hvor du kan gjette på hvem som er drapsmannen. Konkurransen varer fra 1. til 5.april 2021.

Løsningen blir avslørt på andre påskedag, 5. april 2021.

Konkurransen er åpen for alle og det er kun mulig å delta/registrere seg en gang.

 

Etter løsningen er lagt ut trekker vi 10 vinnere blant de som har svart riktig og som får 10 Flax-lodd hver. For å være med i trekningen av premier må du ha deltatt i konkurransen, svart riktig, og oppgitt navn og e-postadresse innen 5. april.

Skjema for registrering kommer på nettsiden under hver av de fem episodene.

Vinnerne trekkes fredag 9. april og kontaktes fortløpende.

 

Om du som leser vurderer å organisere deg er TLF et trygt og godt valg.
Du kan melde deg inn vet å trykke på knappen under eller ringe 469 16 310 for hjelp til innmelding eller mer info om TLF.

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.