Regjeringen har varslet midlertidige endringer i lovverket knyttet til sykefravær, hjemme med sykt barn og spesielle tiltak i forbindelse med permittering/permitteringsvarsel. Vi følger med og oppdaterer informasjonen så snart den foreligger.

 

koronavirus

Vi har veldig stor pågang på telefonen med mange spørsmål knyttet til permittering og sykedager.

Vi besvarer alle henvendelser så raskt vi klarer, men man må påregne litt mer ventetid enn normalt.

 

 

 

Tidligere i dag innførte Regjeringen nye og strenge tiltak for å hindre spredningen av koronaviruset.
TLF stiller oss solidarisk bak tiltakene som er innført og oppfordrer våre medlemmer til å sette seg inn i tiltakene man oppfordres til å etterkomme og følge disse etter beste evne. Informasjon finner man fortløpende i alle riksmedia.

 

koronavirusVi følger nøye med hvilke råd FHI og myndighetene kommer med, og følger fortløpende opp tiltak etter anbefalinger fra myndigheter i forbindelse med dette virusutbruddet.

 

For å leve opp til disse, både for våre medlemmer og ansatte, har vi besluttet å gjøre følgende:

TLF opprettholder full drift, men vi innstiller all reisevirksomhet og utsetter alle avtalte møter de neste tre ukene fra i dag 12.03.2020. De som har avtale om møter med TLF de neste tre ukene blir alle kontaktet.

TLF oppfordrer alle til å etterkomme de rådene og påleggene som kommer, slik at vi kan utsette å få koronasmittede blandt våre medlemmer så lenge som mulig.

Husk at det viktigste du kan gjøre selv er:

koronavirus

 

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.