Når TLF så dagens lys handlet mye om nytenking og det å være synlig på veien. Det handlet om å skape en fagforening som yrkessjåførene kunne identifisere seg med og en fagforening med fokus og kompetanse på vår næring.

 

For å klare dette var kongstanken å flytte fagforeningskontoret fra høyblokken i Oslo og ut på landeveien hvor sjåførene er.

I tre år har TLF bussen fungert som et fagforeningskontor på veien og erfaringene våre knyttet til denne måten å jobbe på er svært god. Utetjenesten er helt avgjørende hvis man ønsker å se hele bildet i transportpolitikken og innspillene vi får fra dere sjåfører er helt avgjørende for oss når vi utvikler transportpolitikken vår.

 

Derfor er det gledelig for oss å kunne presentere to nye TLF- biler som i tillegg til bussen skal gjøre oss enda mer synlig ute på veien. På grunn av Koronautbruddet har vi ikke kunnet bruke bussen vår slik vi hadde ønsket hittil i år, men når ting normaliseres igjen, vil bussen igjen bli å se etter veien.

 

På oppdrag i Gudvangen i forbindelse med en kommende sak

For oss i TLF har det lenge vært et ønske å bli mer synlig i de nordlige landsdelene og derfor skal den nye Vitoen vår stasjoneres i Tromsø.

Designet på de nye TLF bilene er utviklet av Informativ skilt & dekor AS i Bergen.

Oppdraget var å utforme et design som signaliserer at bilene hører til ute på veien.

I TLF synes vi at de har lykkes svært godt med dette og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Vi ønsker å takke Informativ for knallgod kundebehandling og et godt samarbeid i forbindelse med profileringen av bilene våre.

 

 

 

 

 

 

Medlemsutviklingen i TLF har vært veldig god i 2020. Vi var veldig spent på om Koronaepidemien ville påvirke medlemsutviklingen, men så langt har vi altså hyggelige tall.

 

 

 

 

 

 

 

Utfordringene i transportbransjen er mange og vanskelige, men ikke umulige. Jo flere sjåfører TLF har i ryggen jo mer påvirkningskraft får vi.

Støtt opp om den eneste fagforeningen som jobber aktivt ute på veien.

Bli en TLF-er du også!

 

Bli medlem du også