TLFs årsrapport «Ett år på veien» består av tre uavhengige rapporter. Link til disse finner dere i bunnen av saken. Rapportene er omfattende, men leser man disse rapportene sitter man igjen med en rimelig god oversikt over hvordan transportbransjen ser ut i virkeligheten.

Man vil se i rapportene at det er stor forskjell mellom det virkelig livet på veien og det teoretiske livet som andre fronter i kampen for en næring hvor transportørene får bedre rammevilkår og hvor systemer fanger opp og slår ned på dem som benytter seg av sosial dumping.

ett år på veien

 

Ekstra kjekt var det å presentere rapporten og overrekke det aller første eksemplaret av rapporten til Arne Nævra (SV) i transportkomiteen på Stortinget.

I TLF vil vi berømme Nævra for sitt engasjement i transportpolitikken.

Særlig fordi han er opptatt av realpolitikken, altså det som foregår ute i den virkelige transportbransjen.

 

 

 

 

Tidligere har Nævra vært med ett av våre medlemmer på tur for å selv se hvordan bransjen fungerer i hverdagen. Han har tidligere vært i kontakt med oss og han har vist en glødende interesse for å finne gode løsninger i transport-Norge.

I TLF setter vi pris på politikere som sjekker ut forholdene og ikke bare stoler på lobbyister og teoretikere.

TLF vil sende rapporten elektronisk til alle medlemmene av transportkomiteen, Samferdselsministeren og næringsministeren.
Den vil også sendes ut til media og de fleste fagmiljøene knyttet til transportnæringen. Den vil også sendes ut til noen av de store transportkjøperne i Norge.

I TLF håper vi at medlemmene våre og sjåfører flest vil finne glede og nytte i rapporten vår. Det tar litt tid å gå gjennom den, men vi har prøvd å skrive rapportene i et lettfattelig språk, slik at den ikke blir for tunglest.

Rapporten «Ett år på veien» består av tre forskjellige rapporter.

Last ned rapportene her:

Ved å trykke på bildet til høyre vil dere få tilgang til innholdet:

«Transportnæringen- et lovløst kaos» beskriver passiviteten de siste ti årene som har ført norsk transportnæring til dit den er i dag. Hva sviktet og hvorfor.

«Digitalt transportregister» tar for seg registeret og mulighetene som ligger i det regelverket vi allerede har

«Trafikktelling Svinesund 12 – 14 august» Her finner man tall fra tellingen samt andre observasjoner fra vår 72 timers trafikktelling.

 

Synes du bransjen er helt super slik som den er og du er fornøyd med den resultatene de øvrige forbundene har oppnådd for bransjen vår, er TLF et dårlig valg.

Ønsker du derimot forandring og at snakk blir til handling. Da melder du deg inn i TLF og bidrar til at vi blir sterk nok til å presse sjåførenes stemmer inn i debatten.

 

Vi har den laveste kontingenten, de beste medlemsfordelene og den beste transportpolitikken.

Bli medlem du også

Når du melder deg inn i TLF gjør du vår stemme tydeligere for kjøttvekta gjelder. Bli en TLF’er du også.
TLF har de mest fornøyde medlemmene og vi har åpent døgnet rundt hele året.