For en tid tilbake skrev vi i TLF en reportasje om BAMA og deres tilknytning til J Carrion. BAMA var ikke helt fornøyd med innholdet i reportasjen vår og inviterte oss til et dialogmøte på hovedkontoret sitt i Nedre Kallbakkvei 40.

Bama reagerte på deler av innholdet i reportasjen «Bama- bare fine ord» og vi fikk en god diskusjon rundt dette. I tillegg fikk vi veldig mye informasjon om hvordan BAMA jobber som transportkjøper.

For BAMA var det viktig å presisere at hele organisasjonen jobber for at man ikke kommer i konflikt med det til enhver tid gjeldende regelverk. Som vi påpekte i reportasjen vår er det riktig at BAMA Logistikk har en stor del utenlandske ansatte. For BAMA er det viktig å understreke at alle ansatte i Bama Logistikk har norsk lønn.

BAMA er akkurat som TLF bekymret over utviklingen i den norske transportbransjen og de er kjent med forholdene utenlandske sjåfører lever under i bilene sine.

I TLF synes vi møtet med BAMA var lærerikt og interessant og vi er enige om å møtes igjen for å diskutere løsninger som styrker utenlandske sjåførers levekår på norske truckstopper og BAMA diskuterer gjerne forslag og ideer som kan styrke den norske transportbransjen.

I TLF tror vi at det er viktig å ha dialog med aktørene i bransjen. Det er kun gjennom dialog at vi kan utforme gode forslag som kan styrke transportnæringen. Dessverre finnes det flere spørsmål enn svar knyttet til transportbransjen og svarene er ikke av den enkle sorten.

 

Denne uken har TLF møtt BRING og BAMA.

 

Vi har fått på plass en god dialog med begge og vi håper at deling av kunnskap og erfaringer kan bringe oss videre på veien mot en styrket norsk transportbransje.

Det som er helt sikkert er at ikke alt er svart/hvitt i bransjen vår.

 

 

I møtene TLF har hatt med BRING og BAMA har ingen sittet på tiltalebenken. Derfor er heller ingen hverken dømt eller frifunnet. Utbyttet for TLF har vært kunnskap og dialog.

Vi har kunnet stille spørsmålene våre og vi har fått svar. Viktigst er at vi kan møtes igjen enten om vi har spørsmål eller om vi ønsker å drøfte transportpolitiske løsninger osv. Dette synes vi er bra, for hvis vi skal klare å styrke den norske transportbransjen må vi gjøre det sammen.

 

Bli medlem du også

Når du melder deg inn i TLF gjør du vår stemme tydeligere for kjøttvekta gjelder. Bli en TLF’er du også.
TLF har de mest fornøyde medlemmene og vi har åpent døgnet rundt hele året.