I TLF er vi glad for å kunne fortelle at vi har inngått tariffavtale med Sørum Transport AS, som er en av Norges ledende bulktransportører. De har lang erfaring i transport av sement, kalk, silica, aske, pellets og annen pulverbasert vare.

Foto: Sørum Transport

Deres kunder er i hovedsak industri, landbruk og det offentlige (De kalker bl.a. vassdrag).

Sørum Transport AS er med sine mer enn 120 ansatte den foreløpig største tariffbedriften i TLF.

Gjennom forhandlingene i forkant av tariffavtalen er vi i TLF blitt kjent med en flott bedrift og vi gleder oss til et godt og konstruktivt samarbeid også i tiden som kommer.

Vi ønsker Sørum Transport AS velkommen som ny tariffbedrift, og i TLF er vi glad og stolt over at vi ble valgt som bedriftens tariffpartner.

 

 

sørum transportBakgrunnen for at Sørum Transport ønsker en avtale med TLF, er etter eget utsagn, at de ønsker å samarbeide med et forbund som er ærlige og ønsker det beste, ikke bare for de ansatte, men også for næringen.

Vi er fornøyd med at vårt engasjement og budskap har nådd frem, ikke bare til Sørum Transport men også til mange andre transportselskaper.

Vi tar nemlig konsekvensen av at uten bileierne har vi ingen transportarbeidsplasser! ”Det dreier seg om en levedyktig og langsiktig symbiose, mellom sjåfører og transportselskaper”.

 

Trygg transport: www.velgtransport.no

Som et ledd i arbeidet med å gi transportbransjen mer ordnede forhold, har TLF lansert nettstedet velgtransport.no som skal gi transportkjøpere informasjon om hvilke aktører som driver seriøst.

Som tariffbedrift i TLF kan Sørum Transport AS smykke seg med TLFs Trygg Transport- merking. Dermed signaliserer selskapet ovenfor transportkjøperne at de et trygt valg når transport skal bestilles.

 

I TLF- bussen blir det kake til kaffen, for en ny tariffavtale blir nesten som en bursdag.

 

 

 

 

Vår konklusjon: Vi erkjenner at mange er redde for å organisere seg, og at det finnes mange historier om kyniske arbeidsgivere som ikke ønsker tariffavtale m.m., men det er ikke nødvendigvis alltid slik. Mange arbeidsgivere ser fordelen av godt samarbeide, og ser at det kan være en fordel for bedriften.

 

Så vårt beste råd er:

Meld dere inn, engasjer dere,

kjenn deres rettigheter, og inngå positivt samarbeid med ledelsen. Så kan store ting skje 😉

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.