I dag 12.06. 2019 har Harlem Solutions AS inngått tariffavtale med TLF. Det har vært ført samtaler mellom partene og relativt raskt ble man enig om å inngå en tariffavtale.

 

Det har hele tiden rådet en god kjemi under forhandlingene og i TLF er vi stolt over at et selskap som Harlem Solutions velger TLF som tariffpartner.

Harlem Solutions AS har i dag 60 ansatte, men de er i kraftig vekst.

Selskapet har en moderne bilpark og de jobber hele tiden for å levere kvalitet i alle ledd og kjører i dag for kunder som COOP, TeamNord, Franzefoss, og Gyproc.

 

 

 

 

Trygg Transportwww.velgtransport.no

Som et ledd i arbeidet med å gi transportbransjen mer ordnede forhold, har TLF lansert nettstedet velgtransport.no som skal gi transportkjøpere informasjon om hvilke aktører som driver seriøst.

Som tariffbedrift i TLF kan Harlem Solutions AS smykke seg med TLFs Trygg Transport- merking. Dermed signaliserer selskapet ovenfor transportkjøperne at de et trygt valg når transport skal bestilles.

 

 

Vår visjon knyttet til tariffavtalene er at avtalen skal være en ressurs for hele bedriften.

Hos Harlem Solutions ligger alt til rette for et hyggelig samarbeid, og vi i TLF vil bidra til at dialogen mellom de ansatte og ledelsen blir konstruktive og oppbyggende og ser fram til et godt samarbeid med både sjåførene og ledelsen.

I TLF- bussen blir det kake til kaffen, for en ny tariffavtale blir nesten som en bursdag.

 

 

 

Vår konklusjon: Vi erkjenner at mange er redde for å organisere seg, og at det finnes mange historier om kyniske arbeidsgivere som ikke ønsker tariffavtale m.m., men det er ikke nødvendigvis alltid slik. Mange arbeidsgivere ser fordelen av godt samarbeide, og ser at det kan være en fordel for driften og bedriften.

Så vårt beste råd er:

Meld dere inn, engasjer dere,

kjenn deres rettigheter, og inngå positivt samarbeid med ledelsen. Så kan store ting skje 😉

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.