Sjåførboka 2018 – nå som medlemsfordel

Se for deg følgende: Drivstoffkortet ligger slengt et eller annet sted i hytta, det samme gjør tekniske utskrifter som skal spares på i en måned før det leveres arbeidsgiver. Kvitteringer, fergebilletter er krøllet sammen i dørlommen et sted og du må stadig på mobilnettet for å lete frem viktige telefonnumre, samt finne ut av hvordan det var med den døgnhvilen og reglene for Kjøre- og hviletid. For ikke å snakke om disse symbolene på fartsskriveren – hvilket symbol betyr hva?

 

Sjåførboka – yrkessjåførens nye bestevenn! sjåførboka

Her vil du ha alt samlet mellom to permer – i organisert orden som gjør det enkelt for deg å finne frem. Et perfekt verktøy for yrkessjåføren!

Kjøre- og hviletid * Arbeidstid for sjåfører * Bruk av fartsskriver * Kalender * Notatsider for avvik og brudd * Konvolutter for utskrifter og kvitteringer * Lommer for viktige kort * Viktige telefonnumre * Tjenester, produkter og kurs *

 

I tillegg får du en komplett årskalender med plass for notater pr dag, 12 konvolutter til bruk for utskrifter, kvitteringer osv. Sjåførboka er ikke bare din egen lille «dagbok», men den fungerer også som et oppslagsverk for deg i din hverdag som yrkessjåfør. Vi vet at biltilsynet og politiet respekterer en sjåfør som kan vise frem «sjåførboka». Det er en bekreftelse på at du tar regelverket seriøst.

Bli medlem i dag. Alle nye medlemmer får boken tilsendt når første kontingent er betalt.

Eksisterende medlemmer får boken tilsendt ca uke 2, 2018

 

Er du bedriftsleder i et transportfirma og kjenner igjen tendensene blant egne ansatte?

Vi kan tilby boken til sterkt rabattert pris dersom du ønsker å kjøpe inn til dine ansatte. Kontakt oss på info@godsbil.no