I Transport & Logistikkforbundet er vi veldig glad for å kunne fortelle at Ramona Lind har takket ja til en plass i TLF- styret.

 

ramona lind
Foto: Privat

De aller fleste i transportbransjen har lagt merke til denne tøffe, men også sårbare kvinnen som etter sin egen sønns tragiske ulykke, har markert seg som en sterk og tydelig talsperson både i trafikksikkerhetspolitikken og stadig mer også i transportpolitikken.

I TLF har vi allerede blitt litt kjent med Ramona Lind takket være et fint samarbeid det siste året hvor vi har utvekslet både kunnskap og erfaringer knyttet til transportpolitikk og trafikksikkerhet..

Ramona sitter på massevis av kunnskap og erfaring som helt sikkert vil styrke TLF som organisasjon.

Hun har kompetanse og erfaring fra både ledelse og styreledelse. Hun har Bachleor i Økonomi og Ledelse fra HINT, med blant annet spesialisering innen feltene styrearbeid, coaching av ledere og prosjektledelse.

Hun er også kurset i temaer som arbeidsrett, forhandlinger og mediehåndtering og har lang erfaring fra fagforeningsarbeid.

 

 

 

Både Ramona og vi gleder oss til å fortsette med å videreutvikle sjåførenes eget fagforbund.

Dette oppnår vi ved å:

  • fortsette å jobbe ute på veien sammen med sjåførene
  • fortsette å belyse hva som foregår på grasrota
  • fortsette å stille kritiske spørsmål
  • fortsette vårt transportpolitiske arbeid og vi skal styrke fokuset på trafikksikkerhet.

 

Vi skal også fortsette med den aller viktigste jobben vår, nemlig god og trygg medlemspleie. I TLF tar vi vare på hverandre.

Med Ramona Lind på laget styrkes TLF og vi blir enda bedre rustet til å stå på videre i kampen for bedre rammevilkår i den norske transportbransjen. Det skjer mye i bransjen vår for tiden og TLF skal sette farge på transportpolitikken også i tiden som kommer.

ramona lindForbundsstyret ser fram til å samarbeide med Ramona Lind og er veldig glade for at hun nå vil gå inn å gjøre en jobb i TLF.

Du som leser kan også gjøre en viktig jobb.

Du kan melde deg inn i TLF og på den måten bidra til å styrke din egen og dine kollegers stemme i debatten.

For når alt kommer til alt, er det kjøttvekten som teller.

Som medlem i TLF blir du ivaretatt på beste måte og vi tilbyr trygghet og samhold for medlemmene våre.

 

 

Med Ramona Lind på laget styrkes TLF, men det er dere medlemmer som gir oss mest styrke på veien videre. Jo flere vi blir, jo større blir gjennomslagskraften.

TLF – Når ærlighet er viktig!

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.