Personvernpolicy

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Transport og logistikkforbundet(TLF) samler inn og bruker personopplysninger på nettstedet godsbil.no

Forbundet er ansvarlig for all behandling av personopplysninger.

Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Nettstatistikk

Nettstedet samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet ved hjelp av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som nettstedet bruker for å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. I tillegg behandles opplysningene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og behandles ikke individuelt.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Disse benyttes blant annet for å se om du har besøkt nettstedet tidligere.

Nettstedet bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk og nettstedet kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Du kan slette eller hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved hjelp av innstillingene i din nettleser.

Kontaktskjema

Nettstedet benytter et standard kontaktskjema for personer som ønsker å sende meldinger til forbundet. Slike meldinger sendes direkte som en epost til forbundet. Ingen informasjon blir lagret på nettstedet.

«Bli medlem»

Brukere som benytter tjenestene «Bli medlem» blir ledet bort fra forbundets nettsted til et eget nettsted hos forbundets leverandør av medlemssystem, RegWeb, som har ansvaret for alle opplysninger som hentes inn. Ingenting av dette lagres på forbundets eget nettsted.