Julefreden har senket seg i de tusen hjem og de fleste kan nyte tiden med familie og julemiddag. Da er det lett å glemme at mange er på jobb i juledagene for å holde hjulene i samfunnet i gang.

 

Så dette er en takk til deg som går på jobb når det store flertallet av oss tar juleferie. Til deg som ikke fikk spise julemiddagen med dine kjære fordi du må rekke den siste leveringen, har vakt på brøytebilen, eller fordi du overvåker tilstanden på veiene.

En takk til deg som går på jobb tredje juledag når mange andre tar en oval juleferie. Til deg som kjører varer til butikkene slik at butikkhyllene er fulle med alt vi trenger til romjula. Som måker veiene når snøen kommer slik at alle kommer seg trygt til og fra juleselskap.

Til alle bilbergere som har vakt og står klare til å rykke ut når bilen streiker på vei til svigermors juleselskap, eller når bilen takker for lang og tro tjeneste.

Til deg som sprer juleglede for alle besøkende som kommer, eller som lager julefeiring for de som ikke har noen å feire med.

Dette er bare et knippe eksempler, jeg kunne nevnt flere. Mitt ønske er bare å sende en stor takk til alle dere som går på jobb i jula selv om dere gjerne skulle vært et annet sted.

 

korona permittertVi tar også noen dager juleferie men skulle du trenge det er vår vakttelefon operativ hele julen for øyeblikkelig hjelp.

Ring da: 23 65 33 05

 

God jul!

 

P:S Det er enda ikke for sent å bli medlem i 2021

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.