I TLF blir vi alltid glad når det tikker inn et nytt medlem. Aldri har de tikket inn hyppigere enn de gjør nå. Den gode kulturen i TLF og gode medlemsfordeler er viktige årsaker til dette. TLFs transportpolitikk og tilnærmingen til bransjen er også viktige faktorer.

Favorittbilen er fortsatt med

Det er veldig kjekt for oss i TLF å kunne ønske Bjørn Lægreid velkommen som TLF medlem. Lægreid representerer en bransje som også står ovenfor mange utfordringer. Bilbergerne har så absolutt en plass i TLF.

Alle som kjenner Bjørn Lægreid vet at han var vinterveiens helt lenge før TV kanalene ble opptatt av bilbergere.

Han er kjent for veldig mange av de som trafikkerer Riksvei 7 over Hardangervidda. Det er ikke få sjåfører som har kommet seg videre takket være Bjørn og verkstedet hans.

 

Bjørn har også stor interesse for transportpolitikk og han er glad i næringen, selv om han stadig oftere skremmes over utviklingen han ser på veiene, og kanskje særlig på vinterveiene.

I disse dager starter høysesongen når det gjelder bilberging til fjells. I skrivende stund har vinteren allerede gjort seg gjeldende og de første bergingene relatert til vinterføret er utført.

 

I TLF håper vi andre bilbergere ser nytten i å organisere seg.

Vi ønsker å legge til rette for at bilbergerne får et eget utvalg her hos oss hvor de kan utveksle erfaringer og kanskje pønske ut tiltak som kan gjøre deres hverdag og rammevilkår bedre.

Vi gleder oss allerede til neste gang vi passerer Eidfjord. Det er alltid hyggelig å stikke innom Bjørn og ta en kopp kaffe, – hvis han er inne vel å merke.

 

 

Prøvekjøring TLF – bussen

 

 

 

 

Bjørn Lægreid synes TLF jobber bra.

Det er den eneste grunnen til at han valgte å bli med.
Nå håper han at flere sjåfører melder seg inn i TLF.

 

 

 

 

Ønsker du forandring og at snakk blir til handling.

Da melder du deg inn i TLF og bidrar til at vi blir sterk nok til å presse sjåførenes stemmer inn i debatten.

Bli medlem du også

Når du melder deg inn i TLF gjør du vår stemme tydeligere for kjøttvekta gjelder. Bli en TLF’er du også.
TLF har de mest fornøyde medlemmene og vi har åpent døgnet rundt hele året