Nyheter

Fagforeningshistorisk giftemål

På helgens Transport & Logistikk 2019 i Lillestrøm ble det skrevet aldri så lite fagforeningshistorie.
At Geir A. Mo og NLF setter seg i knestående og frir til FF og YTF er overraskende nok i seg selv, særlig når vi kjenner forhandlingsklimaet NLF tradisjonelt møter tariffkrav med.

Read more

TLF på mimretur til Kiel

Helgen ble for oss i TLF tilbrakt på Color Fantasy sammen med 130 veteraner fra bransjen vår. Vi snakker om dem som opplevde den såkalte gullalderen. Vi snakker gamle Sties sjåfører, møringer, vestlendinger inklusive sogninger og fjordinger, østlendinger, ja de fleste landsdelene var nok representert.

Read more
nævra avsløring

Avsløring – Slik taper vi konkurransen

I en lengre periode har TLF studert hvordan transportfusket foregår. Vi har observert, fulgt etter og registrert.
Når vi startet prosjektet bestemte vi oss for å følge det selskapet som Geir A. Mo og NLF ved flere anledninger har betegnet som et seriøst utenlandsk transportselskap, nemlig Litauiske Girteka.

Read more
arne nævra

På tokt med Arne Nævra

Arne Nævra (SV), har kanskje markert seg transportpolitisk som en av de mest oppdaterte politikerne i Stortingets Transport og Kommunikasjonskomite. Flere ganger har vi sett at han har tatt til orde for deler av TLFs transportpolitikk fra Stortingets talerstol. Det synes vi er svært hyggelig.

Read more

Høringssvar

Transport og logistikkforbundet deltar ofte i høringsrunder, der vi taler yrkessjåførenes sak. Vi svarer konkret på høringer, som innebærer at vi fremmer interesser innen arbeidsliv eller områder som berører våre medlemmers arbeidsplasser når departementene eller direktoratene jobber med en sak. Vi er en medlemsorganisasjon som jobber politisk og tar standpunkter.

Read more