Nyheter

Fjern piggdekkavgiften!

Er det fornuftig at folk som ønsker å ferdes tryggest mulig på norske vinterveier straffes med en avgift? Og – Finnes det egentlig gode grunner til å kreve piggdekkavgift?

Read more
piggdekkavgift

Vinterkaos i Oslo – Hva så?

Det er for en nordlending provoserende å se medias dekning og ulike utspill som får oppmerksomhet   når et snøfall skaper kaos i østlandsområdet. Det mangler ikke på teorier og løsninger, og mange uttalelser er dessverre mer tabloid enn de er…

Read more

Er det rettferdig?

«Er det alltid rettferdig at bare sjåføren blir holdt ansvarlig? Etatene blir vanligvis aldri straffet for mangelfull kompetanse i behandlingen av alvorlige ulykker med tunge kjøretøyer på veiene.»

Read more

Ny forbundsleder i TLF

I TLF er vi stolte over å kunne presentere Ramona Lind som TLFs nye forbundsleder. For aller første gang ser vi en kvinnelig forbundsleder i en av transportbransjens arbeidstakerorganisasjoner.

Read more

Fikk du med deg NRK Nyhetsmorgen i dag tidlig?

Seniorrådgiver Gunnar Nordvik var gjest og poengterte at med hensyn på trafikksikkerhet er det viktig at kjøretøy har bremser som fungerer tilfredsstillende under alle forhold. – Kan det være riktig at vogntog med gode bremser underkjennes og at dødsfeller godkjennes?

Read more

Rekruttering i bakvendtland!

Nok en gang hører vi om transportbransjens akutte sjåførbehov, nå sist i NRK dagsrevyen 8 september. Vi registrerer at NHO, SOTIN og NLF reiser rundt og rekrutterer med forestillingen «Følg drømmen ikke strømmen.»

Read more