Dagfinn Evensen er ny forbundsleder i TLF. Oddvar Mathiassen valgte selv å tre til side fordi tiden rett og slett ikke strakk til. Vi takker Oddvar for den fine jobben han har gjort som Forbundsleder og for den fine jobben han gjør som tillitsvalgt i bedriften sin.

 

Dagfinn Evensen jobber til daglig i Litra Gass, men han har alltid vært en engasjert fagforeningsmann.

I en årrekke har han vært tillitsvalgt og han har sittet i tidligere Norsk Transportarbeiderforbunds bransjeråd for gods i tre perioder.

Dagfinn har god kompetanse rent organisatorisk, men han er også sjåfør og for TLF er det viktig at flest mulig av oss har tilknytning til grasrota i bransjen.

Når vi spør Dagfinn om hva som blir det viktigste for TLF i årene som kommer, er han ganske tydelig.

 

Dagfinn i samtale med daglig leder Svein Furøy

TLF skal fortsette som i dag. Vi skal være den organisasjonen som medlemmene finner ute på veien.

Vi skal fortsette å sette dagsorden og vi skal fortsette å stille de kritiske spørsmålene.

At det ikke er like populært i alle kretser lever vi godt med.

TLF er den organisasjonen i transportbransjen som vokser mest og vi stolt av det, men vi er utålmodig og skulle helst sett at vi vokste enda raskere.

Kjøttvekten er så viktig når man skal legge inn press på myndighetene.

Medlemsfordelene som følger i kjølevannet av TLF- medlemskapet er gode og de er hele tiden under utvikling. Etter hvert som vi blir større kan vi presse frem enda bedre avtaler til medlemmene og tariffbedriftene våre.

 

Årene som kommer blir spennende for oss i TLF.

For oss er det viktig å fremstå som et løsningsorientert forbund som i tillegg til å gi trygghet for medlemmene våre også jobber politisk for transportbedriftenes rammevilkår.

TLF er ikke et forbund som bedriftene skal frykte. TLF er et forbund som kjemper for gode relasjoner mellom de ansatte og ledelsen med det målet for øyet at TLF bedrifter er gode bedrifter som signaliserer ovenfor transportkjøper at de er trygge valg og at de er bedrifter som rekrutterer bra fordi ting er på stell.

 

At vi nå har fått turbussjåførene med på laget er hyggelig synes Dagfinn.

– De står oppe i mange av de samme problemene som oss og når vi ser på utviklingen i deres næring fremstår det som ganske klart at denne yrkesgruppen langt på vei har blitt sviktet av de etablerte organisasjonene.

Nå er tiden inne for å hoppe ned fra gjerdet og bli med i organisasjonen for dem som lever livet på veien. Sammen skal vi reparere transportbransjen. Jeg vil avslutte med slagordet daglig leder i TLF, Svein Furøy bruker når vi sliter med en vanskelig sak.
«Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid»

 

Om du som leser vurderer å organisere deg er TLF et trygt og godt valg.
Du kan melde deg inn ved å trykke på knappen under

eller ringe 469 16 310 for hjelp til innmelding eller mer info om TLF.

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.