Med et fokus på rekruttering, fellesskap og lidenskap for alt som beveger seg på hjul, har Motorfestivalen på Stryn blomstret til en scene for imponerende arrangementer.

 

Motorfestival strynLørdag 1. juni 2024, mellom majestetiske snødekte fjell og med et knakende godt vårvær, åpnet Stryn gatene for 16. gang.

Og det ble en skikkelig vårfest – en feiring av at vinteren er forbi og at blankpussede lastebiler, entusiastbiler og andre kjøretøy skal ut på veiene, igjen.

Som tidligere inneholdt helgen masse action for store og små og selvsagt en rekke flotte biler og andre kjøretøy.

 

 

 

 

motorfestival strynMen Motorfestivalen er ikke bare en feiring av biler. Det er også en viktig arena for å lære om sikkerhet på veiene.

Med opplæringskontoret til stede ble det arrangert ulike aktiviteter og demonstrasjoner for å fremme trygg kjøring og trafikkforståelse.

Fra simulatorer til informative stands, var det nok å lære for både erfarne sjåfører og de som fremdeles holder på å lære.

Bransjen skriker etter folk til alle funksjoner og her var ‘alle’ tenkelige yrkesretninger representert, sentrert rundt Stryn videregående skole.

 

 

 

 

motorfestival strynDette årlige arrangementet har nå etablert seg som et av de mest imponerende motortreffpunktene i landet.

Like sikkert som snøen forsvinner hver vår er Motorfestival Stryn på plass og årets utgave skuffet ikke, fasiten sa at hele 20 000 motorinteresserte besøkte årets arrangement.

Ettersom helgen gikk mot slutten og Carina Dahl og Staysman fikk avslutte musikalsk, kunne man se tilbake på en helg fylt med lidenskap, fellesskap og glede. Og selv om arrangementet nå er over for denne gang, er det allerede en følelse av forventning og spenning for neste års Motorfestival. For når listen allerede er lagt så høyt, kan vi bare glede oss til hva fremtiden har å by på.

Med både store og små innom vår stand fikk vi et positivt møte med det gode miljøet på Motorfestivalen.

Vi takker for oss og ser allerede frem til neste års arrangement.