Visste du at medlemmer av TLF har tilgang på gratis privat rettshjelp hvert år? For noen har dette betydd en besparelse på hele 30 000 kroner.

 

sparer Som medlem i TLF kan du nyte godt av mange medlemsfordeler.

En av de minst kjente, som medlemmene kanskje kan være best tjent med, er muligheten til å benytte seg av inntil femten timers fri rådgivning i saker som ikke angår arbeidsforholdet.

Medlem sparte 30 000 kroner 

Nå foreligger oversikten for fjoråret og en av våre medlemmer fikk full uttelling og sparte nær 30 000 kroner i 2020.

Ifølge advokatene hos Norman-Co,  er det ingen hemmelighet at det koster å benytte seg av advokat- og juristtjenester.

– En advokat kan fort ta 2500 kroner timen for sitt arbeid. Dette kan bli dyrt for de fleste, og nettopp derfor er det ønskelig at medlemmer skal få øynene opp for muligheten de har gjennom sitt medlemskap i Transport & Logistikkforbundet. Hvert eneste år kan medlemmene få inntil femten timers gratis rettshjelp i private saker.

Advokaten tror en av de største fordelene ved å benytte seg av fri rettshjelp gjennom TLF er at medlemmer fort kan spare store summer.

 

spare– Vi jobber på en måte som kan sikre at man kanskje ikke trenger å bruke en dyr, ekstern advokat.

Bare det at man får mulighet til å gjøre ting selv, etter råd fra oss, kan føre til at flere sparer både 20 000 og 30 000 kroner.

For å få tilgang til alt dette trenger man kun ha vært medlem i TLF i tre måneder eller lenger.

Medlemskontingenten er da det eneste man må betale for å benytte deg av denne muligheten.

– Folk kan få hjelp for store summer til en lav pris på denne måten.

De som benytter denne fordelen, sparer ofte inn kontingenten sin, og vel så det, for en stund fremover.

 

Løser mye på en time  

Advokatene har erfart at mye kan løses på kort tid, så lenge man går riktig frem.

– På en time kan vi ha hatt en hyggelig prat med medlemmet som trenger hjelp, samt satt opp testamentet og sendt det over på e-post. Vi prøver alltid å svare så raskt vi kan. Medlemmer som kontakter oss, får som regel høre fra oss samme dag.

Vi tror nok at folk flest ikke tenker på juss eller juridiske problemstillinger frivillig, men når et problem oppstår, endrer dette seg.  Når man først har havnet i en utfordrende knipe, begynner man kanskje å grave og lete etter løsninger i jussen. Da er det nok en del av våre medlemmer som husker at dette tilbudet eksisterer.

spareSøk gjerne preventiv assistanse 

Selv om de fleste problemer oppstår uforutsett, har advokatene en klar oppfordring til TLFs medlemmer: De mener du bør bruke rettshjelp før problemet oppstår.

Før du slipper en håndverker inn i huset ditt, må du sikre deg at det er underskrevet en god standardkontrakt.

Tror du det blir tvist mellom din nye kone og dine voksne barn dersom du dør først, bør du få satt opp et gjensidig testament.

Er det demens i familien, bør både dine foreldre og du selv sette opp en fremtidsfullmakt. Det er ekstremt verdifullt å jobbe for å hindre konflikter senere.

 

Alle trenger advokathjelp før eller siden. Du også.

Som du vet, er alle like for loven. Men den dagen du trenger å beskytte rettighetene dine, kan det virke annerledes. Ofte avgjør lommeboka hvem som kan gå til advokat – og hvem som ikke har den muligheten.

For å gi alle som er medlem av TLF juridisk hjelp av høy kvalitet, har vi valgt å samarbeide med advokatene i Norman-Co. Med advokatforsikring som medlemsfordel slipper du å tenke på advokatregningen – i det hele tatt!

Din advokat hjelper deg med privatlivets juridiske spørsmål – både med å forebygge problemer, og løse de som oppstår. Du betaler ingen timepris, bare en rimelig, månedlig medlemskontingent.

P.S: Advokatforsikring dekker også din samboer/ektefelle og hjemmeboende barn under 20 år.

 

Bli medlem, kanskje din sak blir vår neste sak 😉

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.