Vi setter stor pris på tilbakemelding fra våre medlemmer og lesere, uansett hva det gjelder og om det er ris eller ros.  Dette er selvfølgelig viktig for å være best mulig til enhver tid – ut fra de forutsetninger vi råder over.

Men vi innrømmer gjerne at det varmer ekstra når vi får tilbakemeldinger av den typen som disse tre kollegaene sendte oss her om dagen. Vi gjengir derfor hele meldingen, med tillatelse fra innsender.

God dag

Det er med stor interesse at vi leser alle nyhetssakene som er publisert på deres nettside.

Må innrømme at vi nok ikke har visst om dette forbundet før. Personlig så har jeg alltid hvert medlem av en fagforening, først YS og nå sist FF. Det samme kan og sies om mine kollegaer i samme selskap. Det som gjør oss så eitrende forbanna er at vi, til tross for at vi har de aller dårligste betingelsene, har likevel ett medlemskap i det respektive forbund ikke resultert i noen endring.

Våre forbund behandler oss som en B-klasse som det ikke er så nøye med all den tid pengene kommer inn uansett. Det er tragisk, mange ganger, å lese om hva man oppnår i for eksempel bussbransjen, men som vi i godstransporten bare er tilskuere til.

Vi konstaterer jo at kontingenten er mye lavere hos dere enn i FF. Og det er vel forståelig, dere har vel ikke enda opparbeidet dere en gedigen organisasjon som suger ut safta av medlemmene, og vi får håpe at det blir med det. Forsikringsordninger, som vi har gjennom LO er bare tull, man kan få mye bedre ordninger privat enn det som oppnås i forbundsavtalen. Så det er ingen ide å opprette noe sånt, hold heller lavere kontingent så ordner hver enkelt opp selv. En annen unødvendig og sikkert kostnadsdrivende effekt er alle disse seminarene som arrangeres på sjø og land. For ikke å nevne besøksreiser, har fartet på norske veier i 12 år og har enda ikke sett en representant fra noen av de etablerte forbundene. Så det må da være bortkasta penger?

I første omgang vil vi skaffe oss noe mer informasjon om deres forbund, siden dette er ganske nytt for oss. Og som medlem blir det mer interessant når dere får sentral forhandlingsrett?

Vi er ganske få norske sjåfører igjen, det er da veldig positivt at noen jobber for en bedre fremtid for alle, om man er sjåfør eller lageransatt.

Hold kontingenten på akseptabelt nivå og fortsett i samme spor, så kommer medlemmene.

Til sist vil vi ønske dere lykke til med det videre arbeidet for oss i transportbransjen!

Det er flott at noen, med litt mellom ”øran”, engasjerer seg i disse sakene, det er på tide.

Så får heller vi andre ”sauan” støtte opp så godt vi kan. Helt sikker er det at dere har mange med dere, i alle fall i tankene.

Mvh Frank, Odd Steinar og Sverre

 

Har du planer om å organisere deg er TLF et godt valg.

Vi ivaretar din sikkerhet i ditt arbeidsforhold og i forhold som måtte dukke opp når du ferdes etter veien.

Bli medlem du også

Bli en TLFer du også. Da er du også med på å sette dagsorden i transportpolitikken.