Etter mye planlegging og litt venting er det hyggelig å kunne ta i bruk den nye TLF bussen.
Jomfruturen gikk til ASKO i Rogaland hvor vi fikk presentere TLF for bedriften sammen med vår lokale tillitsvalgte.

 

tlf bussen
Kjetil Lunde er TLFs hovedtillitsvalgte hos ASKO Rogaland.

Etter et hyggelig møte fikk vi omvisning i Asko Rogaland sine produksjonslokaler.

Et gigantisk lager hvor det virkelig må være orden i sysakene for at riktig antall varer når riktig adresse til rett tid.
I TLF ser vi fram til et fint samarbeid med medlemmer, tillitsvalgte og ledelsen i ASKO Rogaland.

Med den nye bussen får vi mye bedre plass om bord. Vi kan nå avholde møter med inntil 15 personer i bussen. Boforholdene for oss som jobber i bussen er også blitt mye bedre og nå slipper vi å dele soverom.

 

 

Generalsekretær i TLF, Svein Furøy er godt fornøyd med det nye kontoret.

Tiden var moden for en mer moderne buss, sier Furøy.

I den nye bussen er det vannbåren varme i gulvene, varmepumpe og tre Webastoer i tillegg til et kraftig dieselaggregat som automatisk passer på at det alltid er strøm på forbruksbatteriene. Bussen har også aircondition. Selv om den gamle bussen tjente oss vel, slet vi med å holde varmen i bussen om vinteren og på sommeren var vi på grensen til å bli kokt levende. I den nye bussen får vi et balansert inneklima enten det er sommer eller vinter.

 

Med den nye bussen har også de sanitære fasilitetene fått en kraftig oppgradering, og oppvaskmaskinen er en kjærkommen tilvekst, sier seniorrådgiver Gunnar Nordvik.

De få gangene det har vært litt tendenser til friksjon om bord i bussen, har det dreid seg om oppvasken, så dette er rein HMS ifølge Nordvik, som også er glad for å ha fått sitt eget soverom om bord.

Nå ser vi fram mot en ny buss sesong. Tilsiget av nye medlemmer er godt og vi ser fram til å møte flest mulig av dere ute i deres miljø.

Ser du bussen er du alltid velkommen innom. Du er velkommen om du ikke er medlem også. Den gode praten handler ikke om hvilket forbund, men om at vi alle er kolleger på veien og inne på lageret. Vi spanderer selvsagt kaffen og noe å bite i.

Kjør pent, og vi blir glad når du hilser. ( Særlig Furøy )

 

 

Bli en TLFer du også. Da er du også med på å sette dagsorden i transportpolitikken.

Bli medlem du også