Godstransport

lønnsoppgjør
GODSTRANSPORT

Godsbilsjåfører i Norge har gjennom årtier vært uten ett samlende forum. Det har lenge vært snakket om ulike løsninger for en egen organisasjon for godstransport og logistikk og nå er løsningen her! Nå inviterer TLF til å bli med på en fantastisk reise inn i fremtiden.

Tanken er at fellesskapet bl.a. skal kunne tilføre medlemmene nye løsninger og ressurser som den enkelte i dag ikke har.

Hvis du jobber som sjåfør på Langtransport / Distribusjon / Anlegg / Miljø / Kran, eller er ansatt på Lager/Terminal, er dette muligheten du har ventet på.

Med din hjelp kan vi stå sammen og kjempe for en bedre lønn og tryggere forhold for oss selv, våre familier og samfunnet rundt oss.

VÅRE MÅL

Transport og logistikkforbundet (TLF) er en partipolitisk uavhengig organisasjon dedikert til å fremme interessene for deg som har ditt arbeid i tilknytning til veitransport, distribusjon og logistikkbransjen.

  • Det er vår intensjon å bedre lønns- og arbeidsvilkår i hele næringen.
  • Vi ønsker synliggjøring og anerkjennelse av det viktige bidraget som veitransportbransjen og yrkessjåfører spesielt, bidrar med til landets økonomi.
  • Vi ønsker å sikre at alle som benytter veitransport eller distribusjons og logistikkarbeidere er innforstått med deres ansvar for å sørge for et trygt og sunt arbeidsmiljø.