Det nærmer seg årsskifte igjen og vi i Transport og Logistikkforbundet ser tilbake på et godt år. 

Vi har en jevn og fin økning i medlemsantallet og vet at for hvert nytt medlem er vi en stemme sterkere på veien mot et bedre og tryggere arbeidsmiljø for deg og alle andre som har valgt TLF som organisasjon.

 

folkefestI høst flyttet vi hovedkontoret vårt til Bergen hvor vi har fått etablert gode avtaler med flotte samarbeidspartnere og slik også kommet nærmere medlemsmassen vår på Vestlandet.

Derfor har vi også i år hatt flere medlemsmøter i den regionen og kan se tilbake på et særdeles vellykket arrangement i august hvor vi hadde flere tusen besøkende innom på Transportbransjedagen.

Bransjen fikk vist frem flere sider og det ble en familiedag som inneholdt noe for både barn og voksne.

På årsmøtet i høst ble det vedtatt at TLF skal fortsette å utfordre de etablerte mønstrene i bransjen og at rollen som «vaktbikkje» fortsatt blir like viktig fremover.  Dette ser vi gjennom den sendrektigheten vi opplever når konkurransevilkårene for norske transportører debatteres og når været endrer seg.

Vintervedlikeholdet er ikke i samsvar med forventningene vi skal ha i et rikt vinterland og et land som snor seg mellom dype daler, høge fjell og dype fjorder.

Podcast – #transportverden

transportverdenJeg håper medlemmene våre finner interesse og glede i samarbeidet vårt med Transportverden og den nye podcasten.

Ny episode kommer fredag 22. desember og vi gleder oss til nye spennende gjester i 2024.

 

 

 

Jeg takker for 2023 og sier velkommen til 2024, og vil med dette ønske alle medlemmer, samarbeidspartnere, styret og ansatte en riktig god jul og et godt nytt år.

 

Beste hilsen fra

Ramona Lind