Vårsola titter frem bak skyene! En nesten perfekt dag for å skrive en liten påskehilsen fra oss her i Transport og logistikkforbundet. Helt perfekt blir det imidlertid ikke denne påsken heller.

Etter over et år med unntakstilstand på hele kloden så sitter mange fortsatt på hjemmekontor eller i karantene og påsken blir kanskje mer isolert og ensom enn noen gang i historien.

Det er fremdeles vanskelig å se enden på pandemien. Våre medlemmer og tillitsvalgte har stått i en krevende situasjon i over et år med merarbeid, overtid, fritidskarantene, usikkerhet om vaksiner, smittevernutstyr av varierende kvalitet og mengde.

Flere har opplevd å bli smittet på jobb og mange forteller at de nå går på reservene av pågangsmot og vilje.

Vi kan selvsagt være lei, bli oppgitt, bekymret og frustrert av dette viruset. For dem som virkelig er rammet så er det jammen forståelig.

For oss som bare blir litt isolert fra venner og kollegaer eller ikke får reist til Italia derimot …. Au da! Det må nok bare vente!
I mellomtiden må vi gjøre det vi kan: Stå oppreist, jobbe, hvile og gå lange, fine turer ganske alene i verdens fineste land. Det tar tid, men det blir bra!

påskeVi får håpe at alle får en fredelig Påske, enten på jobb eller sammen med familie og venner.

Vi får også håpe at den svakt nedadgående trenden på smittetall fortsetter.

Husk også at du kan være aktiv i påsken selv om det er koronarestriksjoner. Friluftslivets koronavettregler er laget som en hjelp til å komme seg ut på en trygg måte.

Les mer her.

 

 

Vi oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i disse annerledes tider og ser frem imot å sees igjen. Skulle du ønske å komme i kontakt med oss vedrørende spørsmål eller problemer er det bare å ta kontakt med oss. Administrasjonen er tilgjengelig hele påsken.

God påske fra oss i TLF!

Dagfinn Evensen

Forbundsleder