Vi i Transport og logistikkforbundet ønsker alle våre medlemmer og lesere en riktig GOD SOMMER og en fin ferie. For oss blir det forhåpentligvis også en rolig periode nå, men vi er selvsagt på plass for medlemmene våre i hele sommer, dog med litt redusert kapasitet.

Dersom noe haster så ta kontakt med vårt sentralbord: 23653305

trafikktellingTiden benyttes også til planlegging av høstens aktiviteter som blant annet omfatter den årlige trafikktellingen på Svinesund i august, oppfølging av flere spennende prosjekter og møter med flere bedrifter som er aktuell for tariffavtale med TLF.

Vi har, til tross for koronatiltakene, fått satt viktige saker på dagsorden og i dag er det flere av disse sakene det er bred enighet om i bransjen.

Det vi har hatt mest fokus på er likevel transportregisteret som omsider Stortinget for over ett år siden vedtok å pålegge Regjeringen å utrede.

Vi venter fortsatt i spenning!

 

TLF- høsten blir spennende.

Vi kommer til å fortsette å belyse hvordan transportbransjen ser ut på grasrota, vi kommer fortsatt til å presse politisk for å få tatt i bruk lovene og reglene knyttet til internasjonal transport, vi skal fremforhandle flere tariffavtaler og vi skal være synlig ute på veien.

TLF bussen vil bli å finne i østlandsområdet i starten på august, men vil etter hvert bringe oss rundt i hele landet.

Vi ser frem til en spennende og aktiv høst, men før den tid håper vi alle får en flott sommer og en avslappende ferie.

 

Vi skal nemlig fortsette med å være TLF. Vi skal fortsette å være nysgjerrig og vi skal fortsette å stille spørsmål, også de ubehagelige. Men aller viktigst er medlemmene våre. De skal alltid ha den beste oppfølgingen og den beste hjelpen.

For det er medlemmene som er TLF!

God sommer!

 

 

Om du som leser vurderer å organisere deg er TLF et trygt og godt valg.
Du kan melde deg inn vet å trykke på knappen under eller ringe 469 16 310 for hjelp til innmelding eller mer info om TLF.

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.