TLF medlemmet Trude Håland kjører kranbil for Ørjan Orra Transport i Bergen. Bergensbedriften har et godt rykte i bransjen og Trude stortrives på jobben sammen med gode og dyktige kolleger.

Tryggheten

beste fagforeningDet er nemlig ikke slik, sier Trude, at man må være røket uklar med sjefen eller ha elendige lønnsforhold for å være organisert.

For meg handler det å være organisert om min egen sikkerhet om uhellet skulle være ute. Gjennom TLF er jeg sikret den beste juridiske bistand gjennom TLF advokatene hos Advokathuset Norman.

Jeg har alltid vært organisert, men jeg har dessverre også følt at jeg ikke er blitt sett av forbundet jeg stod i tidligere.

Dette forandret seg veldig etter at jeg ble medlem av TLF. Her er det lett å komme i kontakt med forbundet og de snakker et språk som det er lett å forstå, kjemisk fritt for «politiker bortforklaringer».

Tidligere i høst var jeg med på TLFs årlige fagsamling som ble avholdt på Kielfergen. For meg var dette et svært lærerikt seminar. Jeg lot meg imponere over den gode bransjekunnskapen folkene i TLF har, og det er så bra at budskapet presenteres på en måte som det er lett å forstå og lett å kjenne seg igjen i. Jeg fikk også bli bedre kjent med TLFs ledelse, styret og tillitsvalgte fra andre TLF bedrifter.

Hyggelige folk alle sammen og selv om jeg ikke kjente noen av de på forhånd følte jeg meg inkludert hele veien.

Utfordrende hverdager

beste fagforeningDet mangler ikke på utfordringer i transportbransjen. Sjåførenes rettsikkerhet er på frysepunktet.

Det er bare vi som kan gjøre noe med denne utviklingen, men hvis vi skal bli hørt må vi stå sammen.

Jeg er veldig glad for at jeg oppdaget TLF. Et forbund hvor jeg som lastebilsjåfør føler meg sett og ivaretatt.

At TLF har den laveste kontingenten tar jeg med meg som en bonus, og det er jo hyggelig å konstatere at billigst også kan være best.

Bli med du også da vel!

 

I et stadig tøffere arbeidsliv trenger du noen til å ivareta interessene dine. Det får du bare dersom du er fagorganisert!

Bli medlem du også

Å være organisert er å være med på fellesskapet og bidra! Derfor er TLF et godt valg når du skal organisere deg.