I Lillesand treffer vi Eivind Flaten. Han har vært medlem i TLF en stund nå. Flaten har en lang og allsidig transporterfaring både som bileier og i en periode havnet han også på kontoret. Nå er han ansatt og kjører stort sett på Holland og Sverige.

 

Flaten har alltid vært skeptisk til fagforeningene fordi han har følt at de ikke treffer denne yrkesgruppen.

Når TLF dukket opp hadde ikke Flaten troen, men han fulgte likevel med på denne lille og nystartete fagforeningen.

Det tok ikke så lang tid før han så at TLF var en fagforening som gikk nye veier og som hadde fokus på de rette tingene.

Flaten var trøtt av organisasjoner som pushet forsikringer og advokater. Samtidig ser jo alle at disse landsdekkende tariffavtalene som er tema for mange ikke fanger opp vår yrkesgruppe.

 

 

TLF kom på banen med fokus på transportpolitikk og de setter de viktige sakene på dagsorden. Jeg har lest alle reportasjene dere har skrevet, sier Flaten og smiler. Når man kjører på Europa blir det også mye tid til å lese.

medlemsmøteFor oss i TLF er det hyggelig med gode tilbakemeldinger fra fornøyde medlemmer.

Det er kanskje det som motiverer oss aller mest.

TLF er i god vekst og vi er den organisasjonen i transportbransjen som vokser raskest. Likevel er vi fortsatt for lillebror å regne i fagforeningssammenheng.

Derfor er medlemsvekst et viktig tema for oss. Jo flere medlemmer TLF har i ryggen, jo sterkere blir stemmen vår.

 

 

I TLF ivaretar vi medlemmenes interesser og jobber aktivt transportpolitisk for å snu den negative trenden vi har sett i transportbransjen.

 

Bli med på laget du også. Det er bare sammen vi klarer å tvinge frem endringer.

Bli medlem du også

TLF er Fagforeningen som kan bransjen og som våger å ha egne meninger.