Alternative betalingsmåter

Medlemskontingent

Velkommen som medlem i Transport & Logistikkforbundet

Medlemskapet er regulert av de nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer og tjenester over Internett.

Her finner du våre Salgsbetingelser

Nå tilbyr vi enklere og flere måter å betale medlemskontingenten. Vi minner om at betalt medlemskap er en forutsetning for bistand fra forbundet.

Enten man velger å betale kontingenten sin via avtalegiro, Vipps eller bank/kredittkort, er vi opptatt av å kunne tilby alternative betalingsmåter – for vi har alle ulike preferanser med hensyn til hva som enklest, sikrest og raskest.

Her finner du alternative betalingsmåter for kontingent, som også vil være tilgjengelig på Din side

Bank/Kredittkort

Kommer desember 2022

Du kan betale med bank/kredittkort på en sikker, direkte og enkel måte gjennom vår betalingsløsning Nets kortbetaling. Løsningen er sikret slik at personlig informasjon, inkludert navn, adresse og kredittkortinformasjon, krypteres ved hjelp av SSL-programvare, og sikrer maksimal sikkerhet. Den kan aldri leses av tredjeparter.

Løsningen er en løpende abonnementstjeneste som belaster din konto månedlig og du slipper å tenke på avglemt faktura. Du blir varslet i forkant av belastning.

 

Payment details
 
 
 
 
 
Total  

 

Avtalegiro

Nå kan du velge avtalegiro som betalingsmåte, det gjør du i nettbanken når du betaler første gang.

AvtaleGiro er en enkel og effektiv betalingsløsning som gir deg god oversikt og full kontroll over regningene dine. Her er noen av fordelene med å bruke avtalegiro til å betale regningene dine med.

  • Regningen trekkes automatisk fra kontoen din på forfallsdatoen
  • Du blir varslet om betalingen 7 dager før regningen forfaller
  • Du unngår purregebyrer ved for sen betaling
  • Du kan når som helst stoppe en betaling
  • Du har full oversikt over de betalte regningene i nettbanken og på kontoutskriften din

Vipps

Vipps er en digital betalingstjeneste for smarttelefoner.

Vipps er tilgjengelig i App Store og Google Play for personer over 15 år med norsk fødselsnummer, mobilnummer, kontonummer og betalingskort.

Vipps eFaktura er faktisk den aller enkleste måten å betale regninger på. Ikke bare blir du kvitt de irriterende papirfakturaene – du slipper å taste inn KID-nummer, og du får varsel i Vipps når det tikker inn en regning.

Faste betalinger med Vipps (Kommer desember 2022)

Faste betalinger med Vipps

Som medlem kan du nå opprette faste betalinger med Vipps. Helt uten tasting av kortnummer eller utfylling av lange skjemaer. Du kan også se dine aktive avtaler, avsluttede avtaler og en oversikt over beløp som er trukket i Vipps.

Ønsker du å avbryte, eller endre din betalingsavtale på Vipps, kan du gjøre det ved å sende oss en e-post