Alternative betalingsmåter

Medlemskontingent

Velkommen som medlem i Transport & Logistikkforbundet

Fakturen på medlemskontingent kommer i posten eller på epost etter at du har meldt deg inn.

Husk å sjekke spam/søppelpost, den kan ha havnet der. Legg til post@godsbil.no som sikker avsender.

Nå tilbyr vi enklere og flere måter å betale medlemskontingenten. Vi minner om at betalt medlemskap er en forutsetning for bistand fra forbundet.

Enten man velger å betale kontingenten sin via avtalegiro, Vipps eller bank/kredittkort, er vi opptatt av å kunne tilby alternative betalingsmåter – for vi har alle ulike preferanser med hensyn til hva som enklest, sikrest og raskest.

Her finner du alternative betalingsmåter for kontingent

For å redusere både papirforbruket og kostnadene vil det koste 30 kroner å få faktura fra TLF i postkassen. Skal du unngå fakturagebyr må du derfor benytte en av disse alternativene.

Bank/Kredittkort

Du kan betale med bank/kredittkort på en sikker, direkte og enkel måte gjennom vår betalingsløsning Stripe. Løsningen er sikret slik at personlig informasjon, inkludert navn, adresse og kredittkortinformasjon, krypteres ved hjelp av SSL-programvare, og sikrer maksimal sikkerhet. Den kan aldri leses av tredjeparter.

Løsningen er en løpende abonnementstjeneste som belaster din konto månedlig og du slipper å tenke på avglemt faktura. Du blir varslet i forkant av belastning.

 

Payment details
 
 
 
 
 
Total  

 

Avtalegiro

Nå kan du velge avtalegiro som betalingsmåte, det gjør du i nettbanken når du betaler første gang.

AvtaleGiro er en enkel og effektiv betalingsløsning som gir deg god oversikt og full kontroll over regningene dine. Her er noen av fordelene med å bruke avtalegiro til å betale regningene dine med.

  • Regningen trekkes automatisk fra kontoen din på forfallsdatoen
  • Du blir varslet om betalingen 7 dager før regningen forfaller
  • Du unngår purregebyrer ved for sen betaling
  • Du kan når som helst stoppe en betaling
  • Du har full oversikt over de betalte regningene i nettbanken og på kontoutskriften din

Vipps

Vipps er en digital betalingstjeneste for smarttelefoner.

Vipps er tilgjengelig i App Store og Google Play for personer over 15 år med norsk fødselsnummer, mobilnummer, kontonummer og betalingskort.

Vipps virker for alle, uansett hvilken bank du har. Alt du trenger er Vipps og ID-nummeret til Transport & Logistikkforbundet. #101081

Bruk medlemsnummer som identifikasjon.