I TLF gleder vi oss alltid til møtene med Fartskriver AS. Folkene der innehar en unik kompetanse som kommer til nytte for våre medlemmer. Når vi ikke finner det riktige svaret, reddes vi alltid av Fartskriver AS sine kompetente medarbeidere.


Denne gangen skulle vi presentere TLFs transportregister. Litt spent var vi på forhånd, men dette var det ingen grunn til.

Vi gikk gjennom tekniske utfordringer ved et slikt register og vi så på nytteverdien. Alle var enig om at dette er et spennende prosjekt som på en oppsiktsvekkende enkel måte kan gi myndighetene oversikt over den internasjonale transporten i Norge og samtidig gi kontrollmyndighetene det verktøyet de har manglet for å kunne drive effektiv og målrettet kontroll.

En tommel opp for TLFs transportregister fra Fartsskriver AS gir oss  god motivasjon for å drive prosjektet videre.

I dag har vi også fått positive tilbakemeldinger fra deler av det politiske miljøet i forbindelse med rapporten om transportregisteret.

 

 

TLFs forslag til transportregister vil gi oss kontroll over de utenlandske transportørene som opererer i Norge. Registeret gir oss oversikt over transportkjøperne og det er lett å bruke.

Det er heller ikke spesielt kostnadskrevende å etablere TLFs transportregister. Det handler bare om vilje. Politisk vilje.
Så får vi se om noen av de etablerte organisasjonene tilknyttet bransjen vår våger å støtte et forslag fra TLF. Det er jo lov å håpe på det.

I alle fall om kampen mot sosial dumping er det viktigste.

Les mer om TLFs transportregister i denne linken.

 

Ønsker du forandring og at snakk blir til handling. Da melder du deg inn i TLF og bidrar til at vi blir sterk nok til å presse sjåførenes stemmer inn i debatten.

Vi har den laveste kontingenten, de beste medlemsfordelene og den beste transportpolitikken.

Bli medlem du også