Folkene i AS Fartskriver er en viktig ressurs for TLF og TLF’s medlemmer. Mange kompliserte spørsmål har fått svar via deres dyktige rådgivere. For oss er Fartskriver en viktig samarbeidspartner.

For noen dager siden ble vi kontaktet av vår samarbeidspartner AS Fartskriver med forespørsel om vi ønsket ferdigmontert alkolås og dashbordkamera, kostnadsfritt.

Tydelig merket

Selvfølgelig, svarte vi og kjørte opp til Berger for montering.

Nå har Fartskriver AS montert Alkolås i bussen vår. Dermed kan vi demonstrere denne for bileiere og andre interesserte vi møter på vår vei.

I samme slengen monterte de inn et dashbordkamera med mange spennende funksjoner fra Garmin.

Fartskriver AS har også gitt oss et hefte med gode tilbud til TLF’s tariffbedrifter.

Fra 1. januar 2019 blir det lovpålagt krav om alkolås i alle nye busser og minibusser i Norge. Det finnes foreløpig ikke noe lignende krav til alkolås i lastebiler, men i en pressemelding fra Samferdselsdepartementet heter det at alkolåspåbudet ved en senere endring eventuelt også utvides til andre kjøretøygrupper, som drosjer og godstransport.

 

Nå når det blir påbudt med alkolås i busser og minibusser vil nok tallet i Norge stige relativt raskt, og da først og fremst innen persontransport. TLF anbefaler likevel at lastebileiere bør komme på banen også.

 

 

TLF er det eneste fagforbundet i Norge som gir en fin pakke med fordeler også til tariffbedriften.

For oss i TLF er det viktig at vår tariffavtale er ønsket av hele bedriften.

En tariffavtale skal være en ressurs. Ikke en kime til splitt og hersk.

 

 

 

 

 

Vil du vite mer om TLFs tariffavtale som for øvrig er kostnadsfri for bedriften, finner dere mer info på www.godsbil.no/tariffbedrift

Der kan dere også lese mer om fordelene Fartskriver AS tilbyr TLF’s tariffbedrifter.

 

Sikkerhet er vesentlig for oss, både for de som skal betjene vårt mobile kontor, og gjennom at folk flest opplever oss som trygge. Når du møter oss langs landeveien kan du være trygg på at sjåføren ikke er alkoholpåvirket.

 

Bli medlem du også

Når du melder deg inn i TLF gjør du vår stemme tydeligere for kjøttvekta gjelder. Bli en TLF’er du også.
TLF har de mest fornøyde medlemmene og vi har åpent døgnet rundt hele året.